Cinci Secrete pentru Prevenirea Spațiul Tău Conducte De Congelare

Spațiul tău are nevoie să se concentreze dvs. principal atunci cand frigul bate la usa. Păstrarea spațiul tău de mai sus temperaturi de congelare poate salva conducte de apă de congelare și de rupere. Probleme cu instalatia de inghet conducte poate costa mii de dolari și inconvenientul de a fi fără apă, până când acestea sunt fixate.

Următoarele sunt cinci secrete pentru a menține spațiul tău de mai sus temperaturi de îngheț și țevile intacte în timpul lunilor reci de iarnă:

  1. Se pregătească pentru Vreme Rece – Benjamin Franklin spunea că „o uncie de prevenire este în valoare de o lira de cura” este la fel de valabil și astăzi cum a fost atunci când Franklin a făcut citat. Ia timp pentru a inspecta spațiul tău și căutați pentru orice scurgeri din conducte. Dacă vedeți orice scurgeri de informații, să le fix înainte de a se duce la probleme mai mari. Verificați spațiul tău ușile să asigurați-vă că acestea sunt de lucru corect pentru ventilație maximă. Înlocuiți-le dacă este necesar. Un spațiu îngust, cu umiditate ridicată și umiditate pot conduce la fondurile structurale și de instalații sanitare probleme. O investiție mică pentru cât de puțin $99 poate salva mii de dolari.
  2. Deschide Dulapuri – Crezi sau nu, baie și dulapuri de bucatarie cu instalatie de pe zidurile exterioare ale casei tale poate ajuta sau împiedica procesul de protejarea țevilor în timpul rece. Ia timp pentru a deschide ușile dulapului si lasa caldura din casa ta ajuta la mentinerea conductele calde. Fiecare pic ajută!
  3. Păstrați-Picurare Va! – Păstrați o picurare lent în robinete astfel încât acest lucru va împiedica conducte de îngheț. Apa în mișcare este mai greu să înghețe decât apa încă în picioare.
  4. Izolarea Conductelor – Asigurați-vă că țevile au dreptul de izolare pentru perioada de iarnă. De-a lungul timpului, izolația poate fi purtat pe tevi, expunându-le la elementele. Verificați și înlocuiți orice izolare, care este purtat sau lipsește.
  5. Spațiul Capacele Sunt Cheia – Verificați spațiul tău de acces pentru daune structurale, care pot duce la aer rece intra în spațiul tău și cauzează probleme potențiale. Înlocuiți-le, dacă este necesar, și, dacă nu aveți unul, vă sugerez să cumpărați unul. Pentru sub zece dolari, acesta va fi unul dintre cele mai bune investiții pentru a ajuta la menținerea casa ta și conducte de siguranță.

Deci, du-te în această iarnă știind conductele sunt protejate de elemente. După cinci secrete pentru păstrarea sanitare în condiții de siguranță și vă va salva mii în facturile de reparații și a obține pacea minții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *