Degetul mare verde Nu este Necesar atunci Când se Plantează în luna Mai

Doar despre fiecare legume și flori va face bine atunci cand sunt plantate în luna Mai deci chiar gradinari novice va experimenta succesul. Acest lucru este valabil mai ales în California de Sud, unde vremea este perfecta pentru primavara grădini.

Planta Caldă Florile De Sezon: Unele flori doar face mai bine atunci când vremea (și sol) este cald. Aceste anuare sunt în prim-lor prin August asa ca le planta în luna Mai, timp de patru luni de culori vibrante. Acestea includ begonia, crizantema, muscata, gălbenele, petunia si verbena. Dacă vrei flori pe tot parcursul anului, plante perene, cum ar fi daisy African, delphinium, fuchsia, lavanda, salvia și coreopsis.

Apa Smart: De vreme să fie ghidul tău atunci când udare. Cu toate acestea, ca o regulă, acesta's cel mai bun la apă mai mult și mai puțin frecvent decât udare câteva minute pe zi. Acest lucru încurajează rădăcinile plantelor să se consolideze ca se ajunge mai departe în jos în sol în căutarea de umiditate. Apă sol în jurul valorii de flori și legume, nu plantele în sine. Udarea la radacina poate duce la boli și ciuperci.

Adaugă Parfum Pentru Gradina Ta De Flori: Flori colorate alcătuiesc doar o parte din o grădină frumoasă. Parfum este, de asemenea, important. Ia în considerare plantarea acestor parfumat arbuști în această lună: toate tipurile de pitic citrice, gardenie, iasomie si trandafiri.

Experiment Cu Legume: Cele mai multe pepiniere au standard de rosii, dovlecei si ardei disponibile pentru plantare, dar încerca ceva diferit anul acesta – dulce cartofi, bame-chiar alune.

Planta Flori Salbatice: Plante Native sunt de obicei mai rezistente și de a folosi mai puțină apă decât non-native de plante. Flori salbatice sunt utilizate pentru a fi pe cont propriu-cu un pic de îngrijire necesare. Se presară semințe de flori sălbatice în gol sau greu-la-ajunge-la locație și au'll curând umple spațiul. Cele mai sălbatice sunt anuale, care va ține intorc an de an. Te'll găsi pachete de aceste California flori salbatice la cele mai pepiniere: penstemon, hrisca, lupin, Târâtor de Munte Liliac, California poppy, Luminita de Seara, de Aur, coada Soricelului si Verbena.

Adauga Un Strat De Mulci Organic: Menține un doi la trei-inch strat de mulci de-a lungul ta de flori și grădini de legume. Mulci ajută la menținerea cooler temperatura solului, deține în umiditate, permite rădăcinilor să se extindă mai adânc în sol și de a suprima cresterea buruienilor. Mulci va în cele din urmă se descompun, adăugarea de substanțe nutritive a solului.

Timp Pentru Întreținere Gazon: Solul de sub gazon compact de-a lungul timpului. Daca're udare și apă se execută de pe loc de înmuiere, se's timp aerisi și dethatch gazon, astfel încât apa poate pătrunde cu ușurință la radacini. Se aplică un strat de gazon topping pentru a ține umezeală și de a reduce consumul de apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *