Iaz Koi – Cele Mai Bune Plante Pentru A Selecta

Acum, că iazul tău este terminat în cele din urmă, după toate munca grea clădire, acum este timpul să se gândească la ce fel de plante pentru a selecta pentru a obține apă în grădină, privind modul în care doriți.

Vrei sa arate foarte frumos, desigur, dar atunci când selectarea plantelor, ține cont de faptul că aceste plante vor avea, de asemenea, valoarea adăugată a aduce viața biologică la iaz koi. Acest lucru ajută la menținerea iaz într-un mod natural.

Clima în special zona este ceva să ia în considerare. Anumite plante nu va supraviețui în anumite condiții, de aceea este important de a face unele de cercetare înainte de a merge afară și petrece bani hard-a câștigat. Dacă aveți un dealer local, atunci avem o discuție cu ei pentru sfaturi pe care plantele sunt cele mai potrivite pentru iaz koi.

Plante De Lotus

Plante de Lotus sunt întotdeauna o alegere populară atât pentru iazuri koi, pentru că simpla lor frumusete. Atunci când în floare, lotus plantele au o frumusete aparte si aroma. Un cuvânt de avertizare, totuși. Lotus plante, cum ar fi temperaturi de peste 65°. Fahrenheit, astfel încât veți avea nevoie undeva la casa ei în timpul lunilor reci. Un efect de seră ar fi bine, ca plante de lotus nevoie de sol și o mulțime de lumina soarelui. Aveți nevoie pentru a le planta in aproximativ 2-3 metri de apă în timpul vreme caldă, și în interior, atunci când merge mai rece.

Apa Zambile

Dacă aveți un stil de viață ocupat și nu poate pune suficient timp în a-ți menține iaz koi, apoi cu apă zambile poate fi o alegere bună. Sunt un low-întreținere instalații și foarte frumos în aparență. Ei nu au nevoie de sol sau de plantare. Tu doar le împrăștie pe apă, și singurul lucru necesar este minim. Veți avea nevoie pentru a le ancora în jos, astfel încât acestea nu plutesc peste tot în iaz la întâmplare. Apa zambile sunt, de asemenea, bun pentru combaterea algelor și pătură de iarbă.

Un cuvânt de avertizare despre zambile de apă. Ele pot lua peste un iaz, dacă lăsat nesupravegheat. Ele se răspândesc cu ușurință în jurul valorii de, chiar și în afara iaz, așa că trebuie să păstrați un ochi pe ele în mod regulat și tăiați-le înapoi. Dacă este permis să se răspândească, ele pot fi extrem de dificil de a elimina.

Plante subacvatice

Este o idee bună de a investi în unele plante subacvatice. Chiar dacă acestea nu sunt observate, ele au o utilizare practică. Ei vor lupta împotriva algelor, a pus oxigen în apă și poate fi o sursă de hrană pentru pești. Orice bun local de magazin de animale de companie sau koi dealer-ul va avea pachete de acest tip de plante. Cele mai multe dintre aceste plante au nevoie de nici o suplimentare de întreținere în timpul sezonului rece, astfel încât odată ce le-a pus în loc, nu trebuie să vă faceți griji despre ele. Deci, deși acestea sunt nevăzute, ei fac o treabă bună sub suprafață, care aduce beneficii nu numai tu, dar locuitorii din iaz koi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *