Lumini, Aparat De Fotografiat! – Scoala de Videoclipuri în Planul de Lecție – Joc și Producerea de

Sunt nedumerit despre tehnologie în sala de clasă și doriți să încercați să includă mai moderne tehnici și instrumente în planuri de lecție? Relaxați-vă. Școala video sunt încă instrumente excelente și o dată tu ai talent de a folosi aceste, puteți aplica cu ușurință aceleași tehnici mai sofisticate canale multimedia.

Scoala videoclipuri avea două aspecte. Cel mai evident aspect este vizionarea și de a asculta clipuri video. Celălalt aspect este de a face clipuri video folosind o cameră video digitală. Ambele au utilizările lor în sala de clasă moderne și aduce un pic de distracție și varietate de clasă.

În primul rând, la moduri în care puteți vizualiza școală videoclipuri merge dincolo de doar stând în clasă în fața ecranului și vizionarea unui film documentar sau film a unei opere de literatură. Folosit în acest fel, cu nici o pregătire sau focus, clasa ta nu este probabil pentru a obține cât mai mult din video ca și cum le-ar plăcea să. Și nu trebuie să se joace într-un videoclip pentru întreaga lecție – puteți folosi bucăți mici aici și acolo, ca început, one-off explicații de concepte, „visual texte” de a analiza, și așa mai departe. Tu nu au nici măcar pentru a viziona video – de asemenea, puteți folosi doar coloana sonora (sau de a folosi doar partea vizuala cu sunetul).

Folosind videoclipuri de la un domeniu la altul este un creator și econom mod de a utiliza biblioteca video. De exemplu, o știință de viață video asupra habitatelor ar putea fi o valoroasă resursă vizual pentru studenții în curs de dezvoltare un decor pentru o poveste într-un proiect scris. De a lua timp suplimentar în timp ce planificarea lecțiilor de vedere curriculum-ul pentru anul școlar și ceea ce este disponibil în biblioteca video vă poate ajuta să face într-adevăr lecții interesante și utilizarea pe deplin disponibile resursele de învățământ.

Al doilea aspect este folosind un aparat de fotografiat digital video ca un instrument în clasă pentru tine de a utiliza și pentru studenți de a utiliza. A face propriile videoclipuri este un joc distractiv de clasă exercițiu care ajută elevii să învețe mai multe abilități. Un film bun proiect presupune a face un „episod” de știri (completați cu pauzele publicitare, dacă vă place). Acest lucru permite elevilor să învețe mai multe abilități, și acesta este un exercițiu care poate fi încercat la aproape fiecare nivel de școlarizare.

Cum de a face propriile ediție de „știri” de a ajuta elevii, de exemplu? Iată câteva moduri în care aceste clasă-a făcut școală videoclipuri ajuta în curriculum:

  • Dramă: Un student va trebui să acționeze în rolul de prezentatori TV, reporteri și ca (puteți obține chiar mai creativ, în funcție de știre că încercați să-film).
  • Arte limba: elevii Dumneavoastră va dori, probabil, să scrie script-uri, astfel încât acestea să nu se bâlbâie și ad-lib în timpul filmărilor. Acest lucru vă oferă o șansă de a lucra pe vocabular și știri stil de scris. Dacă doriți să creați anunțuri pauze, elevii vor primi, de asemenea, pentru a investiga limbajul persuasiv tehnici utilizate de către agenții de publicitate.
  • Public speaking: studenții care joacă roluri de ancore, intervievații și reporterii vor trebui să utilizați mai multe vorbitul în public tehnici, cum ar fi contactul vizual, clar vorbind și de a folosi de tonul vocii.
  • Știință: Dacă creați un raport de vreme, studiind sistemele de vreme și meteo diagrame este vital.
  • Matematică: Eventual, unul de știri ar putea include un sondaj (care vor trebui să fie prezentate ca un grafic) sau altceva vremea raportul ar putea include statistici despre ploi sau temperaturi de peste o săptămână.
  • Educație fizică: Toate știri includ un sport raport, nu-i așa? Un joc de fotbal sau de baseball poate fi filmat și „prezentat” – complet cu un interviu cu steaua jucători sau căpitani.

Posibilitățile de a face propria ta școală videoclipuri sunt nelimitate. Și dacă aveți software-ul să o facă, aceste filme pot fi, de asemenea, editate digital – o altă abilitate utilă. Nu uita pentru a posta orice înregistrate digital „știri” on-line la o școală sau clasă-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *