Motive pentru a Face Universitatea din Oregon Colegiu de Alegere

Deși am absolvit de la Universitatea din Oregon și a mers acolo pentru a-mi completa de Master, asta nu e principalul motiv pentru care am încuraja tinerii să devină studenți. Adevărul este, există o serie de motive bune pentru a alege de La Universitatea din Oregon, și aș dori să vă împărtășesc câteva dintre ele aici.

1. Locație și câteva lucruri la Universitatea din Oregon are de oferit

Universitatea din Oregon este situat în Eugene, Oregon, un oraș de peste 100.000 de oameni aproximativ 100 de kilometri sud de Portland, Oregon este cel mai mare oraș. Clima este moderată, cu foarte puține zile un an de congelare vreme și foarte puține zile de vreme extrem de caldă. Plajele oceanului sunt un pic mai mult de o oră distanță și lacurile de munte sunt la aceeași distanță în direcția opusă. I-5, o autostradă importantă ruleaza de-a lungul partea de est a orașului, făcându-Universitatea una dintre cele mai accesibile colegii în stat.

Orașul Eugene este o comunitate activă care oferă ceva pentru toată lumea. Dacă sunteți în aer liber tip, Eugene este de remarcat pentru numeroasele sale km de trasee pentru biciclete, mai ales pitoresc cele de-a lungul malurile frumoase Râul Willamette.

Pe parcursul anului, de funcționare este de multe ori reliefat, ca Eugene pretinde a fi Difuzate de Capital din Lume. Probele Olimpice pentru a urmări și de pe teren au avut loc la Universitatea de vara trecută, astfel că titlul poate fi mai mult decât doar o iluzie.

Spectacole de artă și festivaluri de muzică abundă. Hult Centrul pentru Artele spectacolului în centrul orașului Eugene a ceva se întâmplă în fiecare zi a săptămânii, și oamenii vin de peste tot în statele unite (și câteva din apropiere membre) să participe anual Festivalul Bach acolo.

Eugene oferă restaurante pentru a se potrivi cu fiecare imaginabil gust.

Banda de Colegiu, un excelent Junior College este situat chiar în afara orașului și oferă un larg program de cursuri tehnice precum și de transfer colegiu cursuri pentru cei care preferă să-și înceapă educația într-o mai mică instituție. (A se vedea link-ul de la Banda de Colegiu site-ul pentru mai multe informații.)

In fiecare toamna, Eugene Sărbătoare atrage mulțimi uriașe care se dovedesc, ploaie sau soare să aleagă acel an Slug Queen—o destul de dubios, dar este doar pentru distracție. Festivalul continuă cu multe alte activități pentru a capta mintea celor care nu sunt interesați în Slug drepturi de autor și este o experiență care este garantat să te las cu nerăbdare să anul viitor a festivalului.

Există două mari spitale din zonă, și de îngrijire a sănătății este disponibil în aproape fiecare parte a orașului. Un premiat de ziarul, Eugene Registrul de Pază, în mod eficient acoperă știri, atât locale, cât și naționale.

2. Un pic despre Universitatea din Oregon program, facultatea, și dimensiunea

Bine-cunoscut pentru excelență, Universitatea din Oregon oferă programe profesionale, cum ar fi jurnalism, educație, drept, arte, muzică, arhitectură, urbanism și politici publice. Este un important artele liberale și științe a universității și a fost clasat de către U. s. News & World Report ca fiind unul dintre cele mai bune America colegii nu doar o dată ci de mai multe ori.

Facultatea de la Universitatea din Oregon este remarcabilă, de multe ori desen notabile oamenii de știință care au predat la cele mai bune colegii din întreaga națiune. Înscrierea studenților pentru anul 2010 este de așteptat să fie de aproximativ 21.000.

Potrivit site-ul Universitatii, 7 guvernatori de stat din Oregon au fost aleși 7 din rândul Universitatea din Oregon absolvenți; doi profesori au fost laureați ai Premiului Nobel, zece au fost câștigători ai Premiului Pulitzer, 19 au fost destepti, și 129 de membri ai facultății au fost bursierilor Fulbright. Mulți alți membri ai facultății sunt, de asemenea, beneficiari de diverse ilustru premii.

Universitatea din Oregon a fost recunoscut ca având un procent mai mare de studenți Peace Corp decât orice altă facultate din țară. Mai mult de 2000 de absolventi si-au alăturat.

3. Taxele de școlarizare și student de locuințe pentru anul 2010

În climatul economic actual, costurile de școlarizare sunt devenit un aspect foarte important atunci când aleg o facultate. Universitatea din Oregon este de aproximativ egal cu alte facultățile de stat de aceeași dimensiune se încadrează în cazul în care costurile de colegiu sunt în cauză. De școlarizare pentru toamna 2010 este estimat la aproximativ $la 7428, cu un alt $1050 pentru cărți și rechizite. Elevii care vor avea nevoie de ajutor financiar sau burse sunt rugați să viziteze site-ul lor pentru a vedea ce este disponibil în prezent.

Este greu pentru a estima costul de locuințe ca foarte mult depinde de faptul dacă un student planuri de a trăi într-o cameră de cămin, partaja un apartament sau o casă în afara campusului, cu un prieten, sau să trăiască cu propria lui sau ei membri ai familiei.

De lux cămine și apartamente în imediata zona campusului sunt disponibile pentru cei care le pot permite, dar există, de asemenea, multe de închirieri de pe campus. Daca nu ai rude ai de gând să stai în zonă, cel mai bun pariu este de a intra în contact cu campusul de locuințe director, care poate ajuta să se potrivi nevoilor dumneavoastră cu ceea ce este disponibil în orice moment.

4. Transport jurul valorii de campus și oraș

Universitatea din Oregon nu este închis pentru trafic, ca atât de multe colegii sunt în aceste zile, dar uneori poate fi dificil de a găsi un loc de parcare. Studenții pot aplica pentru locuri de parcare autocolante, dar zonele de parcare umple repede, deoarece acestea funcționează pe principiul primul venit, primul servit. Dacă este posibil, elevii sunt sfătuiți să utilizeze alternative de transport, cum ar fi biciclete, sau de sistemul public de tranzit, care are stații de autobuz la mai multe cornere în întreaga zona de campus.

Sistemul public de tranzit este de departe ajunge, chiar de gând să-un număr de orașe din apropiere atât de a călători în jurul zonei este destul de ușor. Token-uri pot fi achiziționate de către studenți, la un preț redus, și un program tipărit este disponibil atât piloti pot planifica din timp de autobuz de sosire și de plecare ori, transferuri, și pentru rutele care nu pot fi difuzate după anumite ore, pe timp de noapte sau în zilele de sărbătoare.

5. Sport

Autzen Stadion, Universitatea facilitate de fotbal, a fost recunoscut ca fiind unul dintre primii zece în întreaga Statele Unite ale americii și pământ a fost doar recent rupt pentru un nou multi-milioane de dolari de baschet facilitate. Universitatea din Oregon a Urmări și de pe Teren program este cunoscut nu numai peste tot în Statele Unite, ci în întreaga lume.

Sportivi restante, cum ar fi Olympian runner, Steve Prefontaine, NFL stele Joey Harrington, Alkili Smith, și Dan Fouts, star track, Alberto Salazar, și multe, multe altele, toate au fost Universitatea din Oregon studenți. Nike CEO, Phil Knight, a fost și este foarte activă în promovarea și contribuția la programul de sport de la Universitatea din Oregon.

Universitatea din Oregon nu se concentreze doar pe un anumit sport, dar oferă cincisprezece diferite programe de sport pentru bărbați și femei. Spre deosebire de multe alte colegii, program de sport de la Universitatea din Oregon nu este numai autoportante, dar contribuie cu aproximativ 5 milioane de dolari anual pentru programe academice în alte zone ale Universității.

6. Biserici

Eugene, în cazul în care Universitatea din Oregon se află, are multe biserici pentru a alege de la, precum și două Biblia colegii în naveta la distanță. În fapt, Nord-Vest Universitatea Creștină se învecinează la Universitatea din Oregon, astfel că ar fi ușor să se înscrie în clase de la ambele școli, în același timp. Eugene Colegiu Biblic, afiliat cu Biblia Standard Biserici, este doar o scurtă călătorie cu mașina de zona centrală a orașului.

Există mai multe motive pentru a alege Universitatea din Oregon ca locul perfect pentru a continua învățământul postliceal, dar cele prevăzute mai sus ar trebui să fie suficient pentru a te convinge să-i dea un al doilea, și poate chiar un al treilea aspect. Un link de la Universitatea din Oregon-ul astfel încât să puteți studia programele sale mai în profunzime pentru a determina dacă este sau nu este într-adevăr cel mai bun meci pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *