Urca Muntele Kilimanjaro pe Bicicleta Este la Fel de Greu pe Cât Pare

Ca o practică comună, African Safari sunt aventuroase călătorii efectuate pentru diverse scopuri, cum ar fi: găsirea Africane notoriu animalele în habitatele lor naturale, sau croazieră pe râuri și lacuri, sau drumeții la munte sau trekking deserturi. Dar unii vor să fie diferite de a opta pentru „bicicleta sau cu Bicicleta de pe Kilimanjaro”.

Alea nu mor niciodată cine face ceva extraordinar: mai puțin frecvente și neobișnuite. Numai acele persoane care sunt mai aventuros decât altele pot îndrăzni să facă ceva diferit decât ceea ce masic comun este de a face. A face ceva neobișnuit este o calitate deosebită a fost găsit în foarte puțini oameni în lume. Absurd crezut că poate acumula în orice moment pentru orice lucrare și de punere în aplicare pe care le poate aduce fericire sau faima. De exemplu: ca o practică comună, African Safari sunt aventuroase călătorii efectuate pentru diverse scopuri, cum ar fi: găsirea Africane notoriu animalele în habitatele lor naturale, sau croazieră pe râuri și lacuri, sau drumeții la munte sau trekking deserturi. Dar unii vor să fie diferite de a opta pentru „bicicleta Sau cu Bicicleta de Pe Kilimanjaro”. Acest eveniment aduce o aroma speciala si distractiv pentru cei care participa la ea.

Un concept relativ nou în Africa's cel mai înalt munte, Ciclism Montan Expediții au fost odată strict limitat la doar câteva excursii caritate în fiecare an, dar astăzi, oricine poate face Muntele Kilimanjaro Alpinism, tot ce ai nevoie este o pereche buna de pantaloni scurți de ciclism, suport de munte calificat echipajul și mentale și fizice determinarea să o excursie pe jos și cu bicicleta pentru 5,895 m deasupra nivelului mării, pe ceea ce este sigur pentru a fi o călătorie de o viață! În fapt, acest lucru amuzant, dar aventuros conceptul a pornit de la 1985, după Dick și Nick Macara a devenit primul înregistrat de oameni pentru a ajunge la summit-ul de Kili cu biciclete. Cartea scrisă de le „Biciclete Până Kilimanjaro”, inspirat mii de oameni să-l adapteze în lista lor de itinerariul pe Safari African. Popularitatea sa a crescut zi de zi și acum în jurul valorii de 20-25% din tineri alpiniști este optarea pentru acest lucru.

De la millennium, ca muntele a devenit tot mai ocupați, atât de ciclism în mare măsură a fost interzis. Dar acum Kilimanjaro autoritatea este dispusă să promoveze Kilimanjaro Ciclism expediție în căutarea la cererea tot mai mare de vizitatori. Cel mai surprinzator autoritățile au decis să nu numai pentru a permite bicicliștilor din nou pe pante, dar chiar și-au deschis o nouă cale și au planificat un itinerar unic doar pentru ei. Toată lumea care transportă un ciclu la summit-ul trebuie să achite o taxă suplimentară de 50 de dolari pe persoană pe zi în plus față de taxa de parcare. Dar factorul important este că, este ca și cum cineva drumeții pe Kilimanjaro pe jos?

Da: este ceva de genul explorarea Kilimanjaro pe jos. Trebuie să ciclu prin izolare tropicale, fertile domenii de cultură și prin sălbăticie, uscate de salcam bogat savannah, (casa de Masai) .Trebuie să te lupți cu altitudinea, cutie de viteze defecțiuni, vreme, și suișuri și coborâșuri emoționale, spre deosebire de excursioniști . Experiența va fi la fel, dar aventura și plăcerea ar fi mai multe. Dacă ați decis să ciclu la 5,895 m deasupra nivelului mării, pentru a face expediție extraordinară și un timp de viață de realizare, atunci următoarele sfaturi vă pot ajuta să vă pentru a finaliza o expediție într-un mod confortabil.

Ce Rută Să Aleagă Pentru Ciclul De Pe Kilimanjaro?

Rutele recomandate pentru Ciclism Pe Kilimanjaro sunt Ruta Marangu și Lemosho Traseu. În timp ce puteți să-l în ciclul 5 zile, este recomandat ca te duci pentru un 6 sau 7 zile, itinerar, care vă va oferi timp suplimentar pentru aclimatizare, și o șansă mai mare de a ajunge la vârf.

Ia-Ti Propriul Mountain Bike?

În timp ce este posibil să se închiria biciclete de munte în Arusha pentru cât de puțin $ 20 pe zi, se recomandă ca tu ar trebui să ia-ti bicicleta cu tine. Este pentru că sunteți confortabil cu bicicleta în sesiunea practică și în al doilea rând, puteți face reparat dacă ceva nu merge bine pe munte. Adaptabilitatea cu ciclul tău te va aduce mai mult confort.

Cât De Mult Din Traseu Poate Un Ciclu?

Mulți factori guvernează acest lucru ca rezistența dumneavoastră, caracterul și atmosfera, sănătate și așa mai departe. Astfel încât este de până la tine. În plus, trebuie să alegeți dacă doriți să navigați în sus și în jos pe Kilimanjaro sau doar o excursie pe jos până când un portar ar duce ciclu de jos? Un ghid ar fi mereu acolo cu tine, și tu ar trebui să decidă în fiecare zi exact cât de mult de ciclism v-ar place să fac. Asigurați-vă că cea mai mare veți obține, mai provocator devine. Primele porțiuni ar fi mai greu decât partea de bază. Deci, ai nevoie să te ritmul la început prin care poți să-ți termini expediție în termen de ora programată.

Este Bicicleta Mai Costisitoare Decât Drumeții Pe Jos?

Da. Există o taxă de zi cu zi pentru a lua biciclete în Parcul Național Kilimanjaro. Aceasta va adăuga aproximativ 400 de dolari la prețul de un regular 7 zile expeditie.

Ce Se Întâmplă Dacă Nu Reușesc Să O Plimbare Cu Jumătate De Drum?

Don't deranjez pentru acest lucru. Ghidul tău știe că bicicleta la deal nu este o sarcină ușoară și la un moment dat poate să nu reușească să facă acest lucru. În acest caz, va trebui un portar special pentru ciclul tău și, dacă nu't simt ca ciclism: simt prea bolnav pentru a continua sau pur și simplu preferă să meargă, se va efectua pentru tine.

Ceea Ce Este Cel Mai Bun Moment Al Anului Pentru A Trece Pe Kilimanjaro?

Este posibil să ciclu Kilimanjaro, în orice moment al anului, dar cel mai bine este de a evita sezonul ploios (februarie-Mai), ca condiții ar putea fi nepotrivite pentru ciclism montan. Pentru rutele ar fi alunecos la unele puncte de noroi. Care ar împiedica ritmul care poate fi determinat în mai multe consumatoare de timp decât cea planificata. Septembrie și octombrie sunt foarte bune luni pentru o excursie pe jos și cu bicicleta Kilimanjaro – deși este cea mai aglomerata perioada a anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *