Vrei să Fii un Pilot? – Descoperi Cerințele pentru a Fi un Pilot Profesionist

Toți viitorii piloți trebuie să completeze liceu. Un colegiu de pregătire curriculum este recomandat din cauza necesității de piloți să aibă cel puțin o facultate.

Cele mai multe companii care folosesc piloți nevoie de cel puțin doi ani de pregătire profesională. Cursuri în inginerie, meteorologie, fizică și matematică sunt utile în pregătirea pentru o cariera de pilot. Zbor este predat în militare și civile școli de zbor. Există aproximativ 600 de zbor civile școli certificate de FAA, inclusiv unele universități care oferă gradul de credit pentru pilot de formare. Piloții lăsând militare sunt în mare a cererii.

De certificare sau Licențiere

Pentru a deveni un pilot, anumite rigid de formare cerințe trebuie să fie îndeplinite. Deși obține o licență de pilot privat, nu este dificil, poate fi destul de dificil de a obține o licență comercială. Înainte de a face primul zbor solo, trebuie să obțineți un certificat medical și un instructor-student vizat certificat de pilot. În scopul de a obține asta, trebuie să treacă un test dat de instructor de zbor. Testul va avea întrebări despre regulile FAA precum și întrebări cu privire la modelul și să facă din aeronava va zbura. Dacă treci testul și instructorul crede că sunt pregătite pentru a face un solo de zbor, instructorul va semna și susține-ți certificat de pilot și jurnalul de bord.

Pentru a aplica pentru un PPL (licențe de pilot privat), trebuie să luați un examen scris. Pentru a se califica, trebuie să fie de cel puțin 17 ani, a îndeplini cu succes un solo de zbor obligația de 20 de ore sau mai mult și să îndeplinească instrumente de zbor și de cross-country de zbor cerințe.

Tipuri de Licențe de Pilot

Elev pilot certificat – Folosit pentru prima perioadă de formare de zbor. Elevii piloți trebuie să zboare cu un instructor de zbor și poate zbura doar solo după ce a primit mențiuni corespunzătoare din instructor de zbor.

Recreere certificat de pilot – Limitele pilot la anumite clase și categorii de aeronave, un număr limitat de pasageri, distanta pe care poate fi pilotat de la punctul de plecare, și de zbor controlate în aeroporturi.

Pilot privat certificat – Permite un pilot pentru a transporta pasageri și utilizarea lui sau a ei de avioane de limitat scopuri de afaceri.

Pilot comercial certificat – Permite un pilot pentru a zbura timp de compensare și de închiriere

Airline transport pilot certificat – este Necesar pentru a acoperi în calitate de căpitan de unele operațiuni de transport aerian.

Toți piloții și copiloții trebuie să fie autorizate de către FAA înainte de a putea face orice tip de zbor. Un solicitant care este de 18 ani și are 250 de ore timp de zbor se pot aplica pentru o licență de pilot comercial. Trebuie să treacă un rigid examen fizic și un test scris. Înainte de a primi o FAA de licență, trebuie să primească, de asemenea, un rating pentru tipul de avion poate zbura (cu un singur motor, multi-motor) și pentru un anumit tip de avion, cum ar fi Boeing 747 sau 707.

Sunet sănătății fizice și emoționale sunt cerințe esențiale pentru piloți care aspiră. Stabilitatea emoțională este necesar pentru siguranța altor persoane depinde de o pulot restul cererii și cu capul pe umeri, nu contează cât de încercarea de situație. Sănătatea fizică este la fel de important. Trebuie să aveți o viziune 20/20 cu sau fără ochelari, auz bun, normal frecvența cardiacă și tensiunea arterială, și nici handicapuri fizice care ar putea împiedica performanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *