Prognoza meteo pe o lună. Cât mai ține canicula și când lovesc ploile. Vremea până pe 24 augustSăptămâna 27.07.2020 – 03.08.2020

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sud-estice, dar și ușor mai coborâte în cele centrale și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile nord-estice, sud-vestice și la munte.

Săptămâna 03.08.2020 – 10.08.2020

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în regiunile estice și sudice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general excedentare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi deficitare.

Săptămâna 10.08.2020 – 17.08.2020

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în sud-est, dar și ușor mai coborâte în nord-vest.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile vestice și nord-estice.

Săptămâna 17.08.2020 – 24.08.2020

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice, dar și ușor mai coborâte în nord-vest.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*